Волонтери у Рівному об’єдналися «на кухні» Продторгобладнання 

Рівненські волонтери виготовили для українських бійців понад 400 літрів борщової заправки і квашеної капусти.

Волонтери різних громадських організацій 11 березня зібралися на базі навчального майданчика компанії «Продторгобладнання»  з метою підготувати продукти харчування для воїнів АТО. Під керівництвом бренд-шефа, Аліси Хагенбрух, рівненськими волонтерами було перероблено по декілька мішків буряків, моркви, цибулі, капусти та виготовлено понад 400 літрів борщової заправки, корейської моркви та квашеної капусти для бійців української армії.

Кожен вклав у цю добру справу частинку своєї душі, аби бійці відчули тепло і знали, що їх чекають, що за них вболівають рівняни та взагалі уся Україна.

Вам також можуть сподобатись
Комментарі
Завантаження...
НОВИНИ ПАРТНЕРІВ